Het is absoluut geen probleem om ervoor te kiezen fulltime moeder te zijn. Alhoewel er tegenwoordig veel vrouwen kiezen voor een carrière zijn er ook nog steeds net zo veel vrouwen die ervoor kiezen thuis te blijven met de kinderen. Maar momenteel leven we natuurlijk wel in een zeer onzekere economie. Veel mensen kunnen momenteel niet werken en dreigen zelfs hun baan te verliezen. Dit is een goed moment om bij te verdienen. In dit artikel bespreken verschillende methoden voor fulltime moeders om bij te verdienen.

Uitzendbureau

Wanneer je als fulltime moeder werkt heb je waarschijnlijk geen tijd om ook nog een vast contract te hebben bij een bedrijf. Toch is er een andere optie. Zo kun je bijvoorbeeld via een uitzendbureau Ridderkerk tijdelijke klussen aannemen. Je werkt dan een aantal dagen voor de klus totdat deze voorbij is en daarna kun je gewoon weer fulltime mama zijn. Ideaal dus als je wilt werken maar nergens vast aan wilt zitten. Desondanks zijn er naar onze mening nog leukere manieren om bij te verdienen. Namelijk door het opzetten van een eigen bedrijfje vanuit huis.

Thuis een eigen bedrijfje

Als fulltime mama ben je waarschijnlijk veel in huis met de kinderen. Je zult werk verrichten aan het huishouden maar er zijn natuurlijk ook absoluut momenten waar je niks te doen hebt. Wanneer je een hobby hebt die je graag beoefent thuis is het een leuk idee om te proberen hier een eigen bedrijfje van te maken wat inkomen genereert. We bespreken een paar ideeën van wat je zou kunnen doen.

Begin een blog of YouTube kanaal

Heb je een passie voor iets en praat of schrijf je er graag over? Dan is het een leuk idee om een blog of YouTube kanaal te beginnen. Wanneer je dit doet zul je een eigen publiek opbouwen en als dit publiek groot genoeg is kun je op verschillende manieren geld verdienen. Bijvoorbeeld door het plaatsen van advertenties, artikelen schrijven voor sponsors of zelfs een eigen product of boek verkopen. Als je een groot publiek hebt zijn er vele verschillende opties.

Geef les

Ben je ergens ontzettend goed in? Bijvoorbeeld het bespelen van een muziekinstrument. Dan kun je ervoor kiezen om les te geven. Dit kan tegenwoordig online. Je kunt met je client videobellen en hem of haar op deze manier lesgeven. Deze manieren van geld verdienen zijn dus allemaal mogelijk vanuit het eigen huis.

Leave a Reply