Een complete douchecabine maakt je badkamer áf!

Een complete douchecabine maakt je badkamer áf!

Bijna iedereen doucht iedere dag. En dat is niet voor niets. Je staat onder het warme water en met het sop verdwijnen ook de spinnenwebben uit je hoofd. Even echt ontspannen lukt vaak prima onder de douche. Tot je er weer onderuit komt en je ontdekt dat je de hele badkamer moet afdrogen. Daar knapt een mens bepaald niet van op. Natuurlijk kun je dan kiezen voor een douchegordijn, maar heb je al eens naar de randjes gekeken? De zeepresten zitten daar stevig in verankerd en dus zul je het douchegordijn zeer regelmatig moeten wassen of vervangen. Een complete douchecabine kan ook dit probleem oplossen. 

Een complete douchecabine is meer dan alleen een glazen scherm

Een complete douchecabine omvat namelijk ook de douchebak én alle aansluitingen. Zo weet je zeker dat je niets vergeet aan te schaffen. Alles zit er gewoon bij. Je kunt kiezen voor een transparant glazen scherm, maar ook voor matglas of glas dat deels door te kijken is. Wanneer je je kinderen wilt gaan douchen, is het wel zo fijn als je goed kunt zien wat er allemaal gebeurt. Sterker nog, je wilt vaak even samen douchen, dat is wel zo veilig en zo gemakkelijk. Met een complete douchecabine in een grotere maat kan dat.

Geen ellende meer met gladde vloeren

Vergis je niet: een natte, gladde vloer in de badkamer is gevaarlijk. Je weet immers nooit wanneer je je grip verliest en uitglijdt. Dat zorgt voor veel ongelukken. Daarbij is het ook gewoon niet fris als het douchewater door de hele badkamer loopt. De zeepresten die anders gewoon netjes de afvoer in gaan, nestelen zich dan in je voegen. Zie dat maar weer eens schoon te krijgen! Door een complete douchecabine te plaatsen, zorg je dat je deze ellende ver achter je kunt laten.

Een douchecabine maakt je badkamer áf!

Want zomaar ergens een douchekop aan de muur doet toch een beetje studentikoos aan. Als je een mooie badkamer hebt laten plaatsen, dan is de kers op de taart wel de douchecabine. Alle douchespullen blijven dan mooi bij elkaar, zeker wanneer je gebruik maakt van een rekje en geen flessen meer op de grond zet. Na iedere douchebeurt kun je heel gemakkelijk de douchecabine even droogmaken met een trekker. Zo voorkom je kalkaanslag en zorg je er ook nog eens voor dat je douchecabine streeploos schoon is en blijft. Eens in de zoveel tijd doe je de randjes even en verder heb je er geen omkijken meer naar!


Geef een antwoord