De leukste cadeaus voor kinderen


Het is weer zover, je zoon, dochter, nichtje, neefje, buurmeisje, buurjongen of een ander kind dat je kent is jarig of viert een belangrijke mijlpaal en die wil je graag een tof cadeau geven. Het kan dan lastig zijn om te bedenken wat je het kind cadeau moet doen, vaak hebben ze al zoveel en je wil wel iets geven waar ze iets mee kunnen of desnoods waar de ouders wat aan hebben. Als het cadeau dan ook nog persoonlijk is, dan is dat helemaal een plus. Gelukkig zijn er een heleboel leuke kindercadeaus die je ook nog eens kunt laten personaliseren, zodat je gegarandeerd aankomt met een leuk cadeau. Hier lijsten we een paar leuke cadeaus op.

Persoonlijk kraamcadeau

Als je een cadeau zoekt voor de kersverse ouders van een schattige baby, dan wil je natuurlijk iets kopen waar de ouders wat aan hebben. Het leukste is dan om een leuk pakketje samen te stellen, bijvoorbeeld met hydrofiele doeken, een rompertje, een speelgoedje en noem maar op. De hydrofiele doeken kun je zelfs van naam laten voorzien. Zo kun je het pakketje helemaal afstellen op jouw voorkeuren en de ontvangers van het cadeau.

Een persoonlijke rugzak

Als je op zoek bent naar een cadeau voor een wat ouder kind, dan is een rugzak een leuk cadeau. Een rugzak voor kind is handig om mee te nemen, bijvoorbeeld naar school of naar de peuterspeelzaal, maar ook om uit logeren te gaan. Het is dan natuurlijk heel leuk als je kind dan een tas heeft met zijn of haar eigen naam. Daarnaast is het ook heel makkelijk omdat de tas dan niet zo snel kwijtraakt. Dit cadeau kun je nog verder personaliseren want er zijn een heleboel verschillende designs beschikbaar. Kies voor een zachte rugzak met berenoortjes of een wat neutraler model van corduroy. Als je houdt van hele vrolijke designs, dan kun je ook kiezen voor een vrolijk gekleurde rugzak met autootjes, bloemen, vogels of zelfs giraffen, afhankelijk van wat voor rugzak het kind zelf het leukste vindt.

Leuke knuffels

Een derde cadeau dat leuk is om aan een kind te geven, ongeacht de leeftijd, is een knuffel. Ook knuffels kun je voorzien van naam en ze zijn verkrijgbaar in allerlei modellen en kleuren. Voor de hele kleintjes kun je gaan voor een speendoekje, bijvoorbeeld in de vorm van een beertje of pinguïn. Anders kun je kiezen voor een leuke apenknuffel, een konijntje of een olifant.