De verstelbare, ergonomisch ontworpen bureaustoel voor je kind

De verstelbare, ergonomisch ontworpen bureaustoel voor je kind

Kleine kindjes worden groot. Clichés zijn niet voor niets clichés. Het is een waarheid als een koe. Toen ik die kleine in de wieg zag liggen had ik geen idee hoe snel het zou gaan. Nu zijn we alweer toe aan de aanschaf van een bureaustoel voor ons dochtertje. Ze krijgt regelmatig huiswerk mee van school. Daarnaast vind ze het ook gewoon heel fijn om lekker te tekenen of knutselwerkjes te maken in haar kamer aan haar bureautje. Ze brengt er wekelijks heel wat uurtjes door. De laatste tijd klaagt ze regelmatig over pijn in haar rug en nek. We vermoeden dat haar bureaustoel vervangen moet worden.

Het belang van een goede zithouding

Reden voor ons om eens te kijken naar een kwalitatief goede bureaustoel voor haar. De stoel moet ergonomisch goed zijn, zodat ze een goede zithouding heeft. Dat voorkomt fysieke klachten. We gingen eens zoeken op het internet en kwamen al snel op de site van Bureaustoel24. Daar hebben ze een groot assortiment bureaustoelen, waarvan een aanzienlijk deel speciaal is ontworpen voor kinderen. We hebben het ruime aanbod op het gebied van Bureaustoel kind eens goed bekeken. Ook van de begeleidende informatie werden we veel wijzer over dit belangrijke onderwerp. Een slechte zithouding kan overbelasting van de rugspieren en een nare nekpijn veroorzaken. Dit kan weer leiden tot allerlei andere fysieke klachten. Een goede bureaustoel ondersteunt het lichaam van het kind en voorkomt genoemde problemen.

Handige filters leiden naar dé stoel

Gelukkig groeit onze dochter goed. Dat betekent wel dat de bureaustoel in hoogte verstelbaar moet zijn zodat de stoel als het ware met het kind kan meegroeien en optimaal ondersteuning kan geven. Sowieso zijn de zitvlakken altijd zacht. Op de site van Bureaustoel24  is een handige tool opgenomen waarbij je kunt filteren op basis van onder andere lichaamslengte of breedte van de zitting. De mogelijkheden qua lichaamslengte variëren van één meter tot wel 1.95 meter. Je kunt kiezen of je armleuningen wilt. Selectie op prijs, kleur, materiaal of belastbaarheid in kilogrammen: het is allemaal mogelijk. Samen met mijn dochter hebben we gezellig aan tafel online zitten winkelen. Het was niet moeilijk om een keuze te maken. Het is een mooie stoel die perfect kleurt bij haar kamertje. Na bestelling heb je 30 dagen bedenktijd en recht op retour. Retourneren is gratis. We hebben er ook meteen een ladeblok bij besteld, om haar teken- en knutselspullen in op te bergen.

,

Geef een antwoord