Het liefst vieren we iedere dag onze verjaardag. De hele dag verwend worden, cadeaus krijgen en lekker eten, wie wil dat nu niet? Goed, ik weet ook wel dat het speciale er een beetje van af gaat als we dat iedere dag zouden doen. Ik bedoel, persoonlijk zit ik niet zo te wachten op het ontvangen van visite dag in, dag uit. Gelukkig hoeft dat ook niet want we zijn toch echt maar één keer per jaar jarig. Hoe zorg je er nu voor dat die dag er eentje wordt om nooit te vergeten? In deze blog geef ik je hier wat tips over. Lees je mee?

Feestje thuis

Als je van plan bent het feest thuis te vieren dan is het leuk om het huis alvast in feestelijke stemming te brengen op de ochtend zelf of de dag van tevoren. Met slingers en dergelijke kom je al een heel eind maar je kan het natuurlijk nog verder trekken door speciale servetten te gebruiken en een tafelkleed op maat neer te leggen. Wie er ook jarig is, jijzelf of je kleine, je voelt je meteen een jarige jet als je door het huis loopt. Haal de favoriete snacks van de jarige in huis en bestel een mooie taart. Je kan zelfs nog een activiteit toevoegen afhankelijk van het seizoen zoals een waterbaan of sneeuwpoppen wedstrijd.

Feestje uit

Maar als je liever niet thuis bent op je verjaardag, leent deze dag zich er natuurlijk ook goed voor om erop uit te gaan. Een heerlijke lunch en een middagje shoppen vormen zo een fijne herinnering aan het begin van je nieuwe levensjaar. Maar je kan het ook nog bijzonderder maken met een bezoekje aan een pretpark. Dan sjees je als het op de nieuwe leeftijd af. Dat zal je niet snel vergeten!

Feestje van beide

Persoonlijk houd ik van een mix tussen deze twee. Soms wissel ik het simpelweg af, ene jaar thuis en het andere jaar uit. Maar nog liever blijf ik een dagdeel thuis om familie en vrienden te zien en ga ik een dagdeel weg om me in wat extra luxe te wanen. Je verjaardag is er de perfecte tijd voor. Denk bijvoorbeeld aan een ontbijtje buiten de deur gevolgd door een heerlijke boswandeling en dan in de middag tijd voor vrienden en de borrel. Het is immers de dag van de jarige en wie jarig is bepaald, toch?

Leave a Reply