Een gezellige sinterklaasavond


Volgend weekend komt sinterklaas alweer in ons land aan en dat is voor velen kinderen een spannend moment waar ze het hele jaar alweer naar uit kijken. En dat betekent ook weer dat 5 december steeds dichterbij komt. Sinterklaasavond is altijd een gezellig en soms ook spannend moment voor kinderen. Zal ik dit jaar wel of geen cadeautjes krijgen van sinterklaas en zijn zwarte pieten? Als ouder wil je het voor je kinderen natuurlijk zo leuk mogelijk maken op deze speciale avond. En dit begint eigenlijk al vanaf het moment dat de sint in ons land komt. Want vanaf dat moment kunnen je schoenen alweer vol zitten met allerlei leuke schoen cadeautjes!

Leuke schoencadeautjes

Om sinterklaas wat inspiratie te geven zijn wat tips voor leuke schoencadeautjes voorafgaand aan 5 december altijd welkom! Wat zijn dit jaar nou populaire schoencadeautjes? Lees snel verder om er achter te komen. Wat altijd in de smaak zal blijven vallen bij kinderen is natuurlijk speelgoed! Van Playmobil, Lego of Duplo heb je ook kleine verpakkingen met bijvoorbeeld 1 poppetje erin die perfect als schoencadeautje zijn! iets wat ook klein is maar waar kinderen wel heel blij van worden is speelgoed klei! Play doh heeft heel wat kleine verpakkingen. Dan kan je bijvoorbeeld ook elke week of dag een andere kleur klei in de schoen doen. Als de kinderen al wat ouder zijn en een mobiele telefoon hebben is het super leuk om daar accessoires voor te geven! Denk hierbij aan mobiel hoesjes of andere leuke gadgets.

Sinterklaasavond

Als ouders wil je voor je kind elk jaar sinterklaasavond natuurlijk zo onvergetelijk mogelijk maken. Als eerst is het daarom een leuk idee om je kinderen hun favoriete eten te maken of te bestellen. Is dit bijvoorbeeld patat met kipnuggets? Eet dit dan een keer lekker op sinterklaasavond. Of houden je kinderen heel erg van kaas? Probeer dan eens een lekkere kaasfondue. Hiervoor kan je bijvoorbeeld Raclette kaas kopen of geitenkaas bestellen. Tijdens een kaasfondue is het juist ook heel erg leuk dat je lekker bezig bent. Dan weer een stukje stokbrood dippen, dan weer een lekker tomaatje en dan weer een stukje vlees of kip. Als jullie buikjes dan helemaal vol zitten met de kaasfondue, is er toch altijd nog wel plek voor een toetje. En hoe leuk is het als je dit in de vorm van en chocolade fondue doet. Zo hou je het fonduen erin en in chocolade kan je natuurlijk ook echt van alles dippen. Van spekjes, lange vingers tot misschien wel een lekker ijsje!


Geef een reactie