Volgende maand wordt ik 30 jaar en ik ga een groot feest organiseren om deze mooie leeftijd eens goed te vieren. Ik keek er eerst een beetje tegen op maar toen bedacht ik mij dat het een mooi moment is voor een goed feestje. Omdat ik het groot ga aanpakken ben ik nu al bezig met de voorbereidingen. Vandaag gaat mijn blog over de voorbereiding en wat er allemaal bij komt kijken.

 

Thema

Zelf vind ik het leuk om een thema te verzinnen voor mijn verjaardag dat is natuurlijk een persoonlijke voorkeur. Ik vond het kiezen van het thema wel wat ingewikkeld want ik wilde een thema waarbij iedereen er chique uit kan zien. Mijn moeder kwam met het idee om het thema “Great Gatsby” te doen en dat sprak mij enorm aan. De film met Leonardo Di Caprio heb ik wel 20 keer gekeken en nu weer om inspiratie op te doen voor mijn eigen feestje. Ik kan zoveel kanten op en heb ontzettend veel leuke idee voor mijn feestje. The Great Gatsby is glamour en daar was ik precies wat ik wilde. Oké het thema is er maar wat moet ik nog meer hebben.

 

Versiering

Mijn ouders zijn zo lief geweest om die dag hun huis vrij te stellen voor mijn feestje mijn ouders hebben een prachtig huis met een grote tuin waar het feest gehouden kan worden. Ik ben online gaan kijken naar wat is nou leuke versiering voor mijn feestje, want het moet wel bij mijn thema passen. Online vind je zoveel je kan zelfs confetti huren! Pinters heeft super gave idee voor ieder feestje dus ik raad het echt aan om daar zeker op te kijken als je een feestje organiseert. Zelf kies ik voor echt een romantische setting met veel kaarsen en mooie gedekte tafels.

 

De organisatie

Een vriendin van mij heeft een catering bedrijf en die gaat mij helpen met het verzorgen van de drankjes en het eten. Zij weet precies wat ik wil en ik kan haar daar helemaal op vertrouwen dus dat is een stukje van de organisatie die ik helemaal uit handen heb gegeven. Zo kan ik mij focussen op de andere dingen. Het fijne is dat zij ook precies weet wat je allemaal nodig hebt dus kan haar op tips vragen. Ook ben ik aan het kijken naar wat ik wil qua muziek maar ook leuk zijn de uitnodigingen  want daar heb je ook zoveel keuzen in tegenwoordig. Volgende week vertel ik jullie meer over mijn voorbereidingen, tot volgende week!