Fijne avond op de bank


De avond begint. Ik trek mijn jogginsbroek aan en een oud T-shirt. Ik pak een kopje thee en ga op de bank zitten. Ik pak de afstandsbediening en zet de tv aan. Dan ga ik alle zenders af en kijk ik of er wat leuks op tv is. Maar vaak beland ik toch weer op Netflix. Dan kijk ik op Netflix of er nog leuke nieuwe films of series zijn. En toch beland ik bijna altijd weer op dezelfde serie die ik al 500 keer heb gezien. Ik pak er een dekentje bij en ga lekker warm Netflix kijken. Wanneer ik slaperig word verplaats ik me naar de slaapkamer en ga ik lekker slapen.

Wandelen in de zon

In de ochtend word ik weer vroeg wakker en sta ik op. Ik stap onder de douche en daarna kleed ik me aan. Ik ga maar is naar werk. Het was erg rustig op werk. Er was niet veel te doen dus ik kon wat eerder weg dan verwacht. Ik nam deze tijd om met een vriendin af te spreken en een kopje koffie te drinken. We gingen lekker wandelen want het zonnetje scheen. Na al even gelopen te hebben zagen we een bankje waar we konden zitten. Hier gingen we verder kletsen.

Nieuw nachthemd

Zij vertelde me over haar nieuwe nachthemd. Ze zij dat die van hoge kwaliteit is, de stof heerlijk is en de pasvorm perfect is. Ook zag die er leuk uit met verschillende patronen of bloemen. Ze zei dat ze het een pastunette nachthemd was. Deze had ze gekocht op Vetex. Ze waren snel in huis en ze genoot er intens van.

Dit moet ik ook kopen

Na het wandelen en kletsen ging ik maar weer naar huis. Nadat ze me had verteld over die nachthemden ben ik ook maar is op vetex gaan kijken. Hier kon je ook nog badjassen kopen, die ook erg handig waren. Je kon voor verschillende mensen wat kopen. Voor dames, heren, meisjes, jongens, merken, wonen en natuurlijk een erg aantrekkelijke sectie: de sale. Na een beetje rond scrollen besloot ik er een te kopen. Ik zit altijd maar in een joggingsbroek en een oud T-shirt. Een keer een fijn nachthemd zou ook wel fijn zijn. Dan kan ik op de bank zitten met een comfortabel nachthemd. Dan kijk ik weer dezelfde serie die ik al vaak heb gezien, alleen dan met een nachthemd. Ook ziet het er wat leuker uit. Wanneer ik dan eten bestel en de deur open doe sta ik niet zo voor schut in mijn oude kleding.