Als moeder wil je je natuurlijk comfortabel en vrij voelen in de kleding die je draagt, maar er als het even kan ook hip uitzien. Daarom zijn we zo’n fan van de tijdloze designs van het merk Je m’appelle. Dit kledingmerk is gespecialiseerd in lekker zittende kleding, van hoogwaardige kwaliteit en toch betaalbaar. Al hun items zijn makkelijk met elkaar te combineren, en zijn het beste te omschrijven als casual-chic. Perfect dus voor de vrouw die er trendy bij wil lopen maar als het even kan ook comfortabel, zodat ze elk moment op kan springen om de kinderen van school te halen of de bus te halen. Bij Je m’appelle hebben ze bovendien een hele prettige stof ontwikkeld, namelijk de zogeheten travelstof. Dit betreft een speciaal soort weving met een enorm hoog draagcomfort.

De speciale travelstof van Je m’appelle

Door de combinatie van polyamide en elastan op een unieke manier te weven ontstaat er een zeer comfortabele stof, die lichte stretch bevat, maar toch makkelijk te wassen is. Deze zogeheten travelstof heet zo omdat hij door het hoge draagcomfort erg geschikt is om in te reizen. Daar worden wij moeders natuurlijk heel erg blij van, want als het even kan gaan we door het leven in lekker zittende kleding die tegelijkertijd erg trendy is. De travelstof van dit merk heeft unieke eigenschappen, en scoort als we kijken naar chemicaliën beter dan katoen. Dit kan voor jou het verschil maken als je op zoek bent naar kledingmerken die met de productie van hun items het milieu minder belasten.

Unieke collecties die elke twee weken wijzigen

Nog een reden waarom we zo’n fan zijn van dit merk is dat ze zeer exclusieve collecties maken, die maar liefst elke twee weken wijzigen. Een ontzettend slimme zet want dit maakt de kleding ontzettend exclusief. Zowel de normale collecties van Je m’appelle als de lijn van travelstof is zeer gelimiteerd, en dus weet je altijd zeker dat je een uniek kledingstuk in huis haalt. Dit concept heeft niet voor niets al twee keer de Thuiswinkel Award in de categorie Mode Webshop gewonnen, want dit is een concept dat je niet vaak ziet.

Travel Quality denim look

Ben jij ook zo ontzettend dol op de look van een donkere jeans, maar vind je net als zovelen het materiaal niet echt lekker zitten? Daar hebben ze bij Je m’appelle iets op gevonden! Ze hebben namelijk van diezelfde Travel Quality een jeans-look gecreëerd. Deze ziet er net zo uit als een donkere jeans, maar voelt heel anders aan. De stof is stukken zachter, flexibeler en dus comfortabeler te dragen, terwijl het er toch uitziet alsof je iets van jeansstof draagt. Wat ons betreft super slim gevonden! Ze verkopen bijvoorbeeld jasjes, broeken en sexy rokken van dit materiaal, dus je kunt zelf kiezen welk item het beste bij jou en je garderobe past. Wij zijn in ieder geval al fan van dit merk, en nemen elke paar weken een kijkje in hun webshop om te zien of ze weer nieuwe items hebben, want op = bij Je m’appelle echt op!