Kleding items die het dit seizoen goed doen


We zitten nog maar net in 2020 en de winter is nog in volle gang. Toch zien we af en toe weer een lekker zonnetje schijnen en zijn de temperaturen weer wat aangenamer. Maar wat doe je nou aan met dit wisselvallige weer? De ene dag doe je een shirt aan met een jasje en dan sta je te bibberen. En de andere dag kies je toch voor die dikke wollen trui maar dan kom je weer zwetend op je werk aan. Het is ook nooit goed…

De perfecte voorjaars jas

Berg die dikke winterjas maar weer op want er zijn genoeg stijlvolle alternatieven om je toch warm genoeg te houden. Als eerste voorbeeld heb ik gekozen voor een gewatteerde jas. Een gewatteerde jas is perfect te dragen tussen de seizoenen door. Een ander voordeel van deze jas is dat deze heel makkelijk opgeborgen kan worden doordat hij heel klein gemaakt kan worden. Een ideale jas dus om mee te nemen op dagen dat het toch nog aardig koud kan worden. Daarnaast zijn deze jassen ook nog eens hartstikke hip en makkelijk te combineren! Als tweede jas die misschien toch net wat stijlvoller is heb ik gekozen voor de trench coat. Je ziet ze tegenwoordig overal voor bij komen (zelfs op de catwalk). De trench coat is een lange jas met in het midden een aantal knopen. Deze jas gaat niet helemaal tot aan boven dicht dus op de wat koudere dagen is het wel aan te raden om een lekkere sjaal erbij te dragen. De trench coat is niet te dik maar ook zeker niet te dun. Kies voor een mooi gevoerde binnenkant zodat hij ook de wind goed tegen houdt.

Voorjaars schoenen

Het is natuurlijk ook belangrijk dat je voeten het warm houden tijdens de wat koudere dagen. Stoere Chelsea boots zorgen daar wel voor. Deze stoere laarsjes zijn er tegenwoordig is allerlei kleuren en printjes. Van de normale bruine laarsjes tot het laarsje met een panter print. De laarsjes met panter print zijn heel erg mooi te combineren met de trench coat die we hierboven hebben genoemd. Daarnaast zijn de grote, lompe sneakers ook weer helemaal in. Van designer merken zoals Dsquared tot koopjes winkels, overal liggen ze in de winkel. Niet iedereen kan het hebben maar bij een simpele outfit kan dit erg leuk staan! Een gewatteerde jas, met een basic jeans en dan vette sneakers eronder en je bent klaar om de deur uit te gaan.