Magazine aanvragen


Er zijn genoeg leuke tijdschriften en magazines in Nederland. De meeste gaan over fashion, sport, lifestyle of zijn gericht op een speciale hobby. Er zijn tegenwoordig ook genoeg tijdschriften die dieper ingaan op het bedrijfsleven en het oprichten van een eigen business. Ben jij je huidige werk helemaal zat en zie jij het wel zitten om een eigen bedrijf te starten? Ga dan meteen een magazine aanvragen die dieper ingaat op de details van een eigen bedrijf. In slechts drie maanden kan het magazine jou al helpen met het opstarten van je eigen winkel, merk of business. Wacht niet langer en start vandaag nog met het najagen van je dromen door een magazine aan te vragen. Behoefte aan nog meer begeleiding? Overweeg dan om je aan te melden voor het traject!

Wat is de inhoud van het traject? 

Is het magazine je goed bevallen, maar zou je nog meer willen weten over het opstarten van een eigen bedrijf? Besluit dan om het traject te volgen die gerelateerd is aan het magazine. Op deze manier ontvang je binnen korte tijd nog meer informatie over het beginnen van een bedrijf. Het tijdschrift gaf al enorm veel tips en tricks, maar met het traject word jij een echte ster op het gebied van het beginnen van een nieuw bedrijf! Hoor van experts hoe het er aan toe gaat op de arbeidsmarkt en leer van mensen die er net zo instaan als jij. Door middel van de een-op-een begeleiding weet jij binnen mum van tijd alle details en kan je met een goed gevoel je bedrijf gaan aanvragen bij de kamer van koophandel. 

Starten met het traject

Ook als je eerder nog geen abonnement had op het magazine, kan je vandaag nog starten met het traject. Wees niet meer bang voor de gevolgen of voor reacties van buitenaf, maar durf eens een risico te nemen! Zeg gedag tegen je oude en saaie kantoorbaan en start een nieuw avontuur in je leven. Wanneer je nog iets meer informatie over het traject wil hebben, kan je er natuurlijk voor kiezen om eerst een paar maanden informatie te vergaren uit het magazine die bij het traject hoort. Je kan natuurlijk ook een bezoekje brengen aan de desbetreffende website of via mail of telefoon al je vragen stellen aan een van de medewerkers van Miss Troubleshooter. Dan pas weet je of het traject wat voor je is en kan je met een goed gevoel beginnen aan de eerste dag van het traject.