Schamende date

Te weinig Netflix series

Ik zat al weken lang zonder werk. Ik verveelde me dood wanneer ik elke dag thuis zat. Uiteindelijk heb je het huis wel goed genoeg geboend, en heb je elke Netflix serie al gezien. Al mijn vrienden die zijn zelf aan het werk dus met hun kon ik ook niet afspreken. Ze vonden me ook erg vervelend worden dat ik ze telkens belde tijdens hun werk. Zelf kwam ik ook niet op tijd mijn bed uit om iets nuttigs te doen. Het enige wat ik de hele dag deed is eten en slapen.

Wat wil ik nou eigenlijk doen?

Ik wist ook niet wat ik eigenlijk wilde gaan doen met mijn leven. Ik wist niet wat voor een carrière ik wilde. Ik wilde graag dat mensen veilig zijn, alleen heb ik geen politie academie gedaan dus dat werd ‘m niet voor mij. Toch wilde ik iets kunnen betekenen voor de mensen. Een klein beetje helpen om hun te voorzien van gemak bijvoorbeeld.

Uitstellen, uitstellen, uitstellen…

Ik bleef maar brainstormen maar kon totaal niks bedenken en er waren amper vacatures. Dus, zoals altijd, stelde ik het zoeken uit. Ik ging naar buiten nieuwe mensen ontmoeten. Ik had ervoor gekozen om yoga te gaan doen. Het blijkt dus dat dat toch aardig veel moeite vergt. Ik dacht dat yoga was om te ontspannen, echt niet! Misschien deed ik wel van alles verkeerd maar ik heb in ieder geval erg veel last van mijn rug. Dus na die proefles was ik er al gauw klaar mee. Toen koos ik ervoor om een kookcursus te doen. Ik at toch al veel dus dan zou het top zijn als het nu ook echt lekker is. Dat ging me goed af. Heb leuke mensen ontmoet en ook een hele leuke man.

Schamende date

Te weinig Netflix series

Ik zat al weken lang zonder werk. Ik verveelde me dood wanneer ik elke dag thuis zat. Uiteindelijk heb je het huis wel goed genoeg geboend, en heb je elke Netflix serie al gezien. Al mijn vrienden die zijn zelf aan het werk dus met hun kon ik ook niet afspreken. Ze vonden me ook erg vervelend worden dat ik ze telkens belde tijdens hun werk. Zelf kwam ik ook niet op tijd mijn bed uit om iets nuttigs te doen. Het enige wat ik de hele dag deed is eten en slapen.

 

Wat wil ik nou eigenlijk doen?

Ik wist ook niet wat ik eigenlijk wilde gaan doen met mijn leven. Ik wist niet wat voor een carrière ik wilde. Ik wilde graag dat mensen veilig zijn, alleen heb ik geen politie academie gedaan dus dat werd ‘m niet voor mij. Toch wilde ik iets kunnen betekenen voor de mensen. Een klein beetje helpen om hun te voorzien van gemak bijvoorbeeld.

 

Uitstellen, uitstellen, uitstellen…

Ik bleef maar brainstormen maar kon totaal niks bedenken en er waren amper vacatures. Dus, zoals altijd, stelde ik het zoeken uit. Ik ging naar buiten nieuwe mensen ontmoeten. Ik had ervoor gekozen om yoga te gaan doen. Het blijkt dus dat dat toch aardig veel moeite vergt. Ik dacht dat yoga was om te ontspannen, echt niet! Misschien deed ik wel van alles verkeerd maar ik heb in ieder geval erg veel last van mijn rug. Dus na die proefles was ik er al gauw klaar mee. Toen koos ik ervoor om een kookcursus te doen. Ik at toch al veel dus dan zou het top zijn als het nu ook echt lekker is. Dat ging me goed af. Heb leuke mensen ontmoet en ook een hele leuke man.

Geen happy ever after

Het niet hebben van een baan brengt dan toch geluk met zich mee, dacht ik. Die leuke man had me op date gevraagd. Tijdens het etentje is het vertellen dat je geen baan hebt niet je meest trotse moment. En hij leek ook niet onder de indruk te zijn. Toen besefte ik me pas echt dat ik een baan nodig had. De date verliep zo slecht, dat ik uiteindelijk alleen achter bleef. Ik ging maar met de barvrouw praten en die wist wel waar nog vacatures waren. Toch een geluk bij een ongeluk. Ze zei dat ik moest kijken op Binck.nl. Nou daar heb ik toch een leuke baan gevonden. Er was namelijk een vacature verkeersregelaar. Precies wat ik zocht! Mensen voorzien van gemak. Ik ben er helemaal blij mee.

Geen happy ever after

Het niet hebben van een baan brengt dan toch geluk met zich mee, dacht ik. Die leuke man had me op date gevraagd. Tijdens het etentje is het vertellen dat je geen baan hebt niet je meest trotse moment. En hij leek ook niet onder de indruk te zijn. Toen besefte ik me pas echt dat ik een baan nodig had. De date verliep zo slecht, dat ik uiteindelijk alleen achter bleef. Ik ging maar met de barvrouw praten en die wist wel waar nog vacatures waren. Toch een geluk bij een ongeluk. Ze zei dat ik moest kijken op Binck.nl. Nou daar heb ik toch een leuke baan gevonden. Er was namelijk een vacature verkeersregelaar. Precies wat ik zocht! Mensen voorzien van gemak. Ik ben er helemaal blij mee.