Moeder zijn is niet altijd makkelijk. Je bent constant heen en weer aan het rennen. Je ene kind moet opgehaald worden van school, je andere kind moet naar voetballes. En je to-do lijst met boodschappen en klusjes in huis groeit ook met de minuut. Hierdoor schiet persoonlijke verzorging er nog wel eens bij in. Als je niet oppast, loop je straks elke dag in een joggingbroek en met ongekamde haren. Dit wil je natuurlijk niet. In deze blog vertel ik meer over waarom je dit niet wil en hoe je er stijlvol uit kunt zien als drukke moeder. 

Waarom wil je er stijlvol uitzien?

Je zult misschien denken: Waarom moet ik er stijlvol uitzien als moeder? Je hebt immers wel genoeg dingen aan je hoofd. Fashion hoeft niet ook nog eens op je lijstje te komen staan met dingen waar je aan moet denken. Toch is dit wel belangrijk en ik zal uitleggen waarom. Kijk voor de grap eens in de spiegel op een zondag waarop je er niet verzorgd uitziet. Geloof mij, veel zelfvertrouwen krijg je daar niet van. Een goede look kan hier verandering in brengen. Als jij er goed en verzorgd uitziet, zul je je vanbinnen ook steeds beter worden. Deze toegenomen energie zal zich uiten in meer energie. En meer energie is iets wat je zeker kan gebruiken op jouw drukke dagen. Neem ‘s ochtends dus vijf minuutjes meer tijd om jezelf een opknapbeurt te geven en je zult hier de rest van de dag profijt van hebben. Bovendien zullen jouw kinderen er ook blij mee zijn als hun moeder er mooi en stijlvol uitziet. Een slonzige moeder op het schoolplein is natuurlijk iets wat niemand wil. 

Tips voor een stijlvolle look

Het klinkt misschien voor anderen heel simpel om er verzorgd en stijlvol uit te zien, maar voor drukke moeders is dit nog best een opgave. Elke moeder weet namelijk hoe onpraktisch het is om op hoge stiletto’s door de dag te gaan als je to-do lijst drie kantjes lang is. De magische truc is daarom om stijlvol te combineren met comfortabel. Om op het schoenen voorbeeld door te gaan, is het daarom belangrijk dat je schoenen draagt waarop je makkelijk kan lopen. Dit betekent niet dat ze lelijk hoeven te zijn. Zelf draag ik altijd Vamos schoenen. Dit is een online winkel die een groot aanbod heeft aan goede kwaliteit schoenen. Ara schoenen zijn mijn favoriet op deze website, omdat ze comfortabel zitten maar ook heel classy zijn. Zo verkopen ze bijvoorbeeld schoenen met een kleine hak van een paar centimeter. Ik voel me met deze schoenen heel vrouwelijk en stijlvol, maar kan er ook de hele dag op volhouden. 

Leave a Reply